WK Dubai, even voorstellen: de lopers - mannen

Geplaatst op Donderdag, 17 oktober 2019

Van 7 tot en met 15 november vinden de Wereld Kampioenschappen Para Atletiek plaats in Dubai. Wie gaan we in actie zien tijdens de WK? We stellen de atleten graag aan je voor, met vandaag de mannelijke lopers.

Ronald Hertog (200 meter)

Ronald Hertog werd in 2015 Nederlands Kampioen verspringen, hij versloeg tijdens deze wedstrijd tweevoudig zilveren medaille winnaar op de WK: Ignisious Gaisah. Naast dit hoogtepunt in zijn carrière won hij al drie maal zilver tijdens de WK-para op het verspringen. Op de WK in Dubai staat hij echter aan de start op de 200 meter. Pakt hij zijn eerste gouden plak op een WK?

Persoonlijk record: 22.86 (2 juni 2017)
Beste prestatie dit seizoen: 22.99 (25 mei)